Beoordelingen van Leut koffiebar & logies Vlieland

Recente recensies van Leut koffiebar & logies Vlieland

5 sterren na 23 reviews

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, nog warm en snel bezorgd!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld, aanrader

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zalig kan je me echt voor wakker maken.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was HEERLIJK!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We werden aangenaam verrast. Prima kwalteit. Lekker eten. Absoluut voor herhaling vatbaar.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en lekker!!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker! Vers, goede producten, heerlijk gegeten. We hebben online besteld vanwege de horeca die dicht is ivm corona. Makkelijk en snel! Toppers zijn het.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk! Cortado en Golden Milk. Lepels ontbraken dus moesten terug naar huis om het te eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben gesmuld van de afhaalmaaltijd! Heerlijk en gezond! In jullie zaak moet het wel fijn zijn, want de gerechten zijn met liefde bereid, dat proef je. Heerlijke linzensoep en salade gegeten. 💛

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super heerlijke lunch to go van Leut vandaag! Vers, smakelijk en verrassend origineel!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakvol en goede service. Salade beetje kleine portie. Pluspunt milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

makkelijk dat het zo kan en we waren altijd heerlijke producten gewend en ik neem aan dat dat morgen ook zo zal zijn. Ik heb er nu al zin in.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Best quality, so delicious, please keep the take away option! Every time again!

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lieve mensen van Leut, We hebben genoten van onze Lunch. Gewoon in onze achtertuin. Goed geregeld en prima verzorgd. Hartelijk dank! Veel sterkte in deze hitte voor jullie. Met vriendelijke groet, Hans en Emmy Lunenburg

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

In de zomer draait het natuurlijk om omzet, volume - maar bij Leut leidt dat niet tot de haastige onverschilligheid die je op andere plekken soms ervaart. Hier helpen ze je altijd met aandacht. Zelfs bij de take-away. Oh en het eten is ook 5 sterren waard!

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker en goed verzorgd En wat fijn dat er in deze tijd een optie To Go is... Super!!!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De broodjes waren uitstekend, jammer alleen dat de Vlielandse bunkerkaas op een wit broodje ipv op een besteld bruin broodje zat.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk 😋

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wraps was super lekker!